Het grillen van vlees is een geweldige manier om gezonde en smakelijke maaltijden te worden

Een goed gemaakte BBQ-grill kan vlees hebben, dat is als goede proeverij als de gekochte variëteit, maar je hoeft niet naar de moeite om je vlees van tevoren te kopen.

Je kunt je grillvlees naar je feest brengen en laat je gasten het ter plekke roeren. Er zijn een paar richtlijnen die u moet volgen bij het voorbereiden van uw eigen barbecuevlees voor een buitenfeest. De belangrijkste basisregels van barbecue-koken zijn: rook niet het vlees; De volgende lijst is slechts een kort voorbeeld van enkele van de meistieke snijwonden voor geroosterde barbecue die u gemakkelijk kunt vinden.

Gebruik deze richtlijnen als gids om begonnen vlees te laten koken voor uw volgende barbecuefeest!

De meeste mensen houden van rundvlees en denken dat het beter gegrild is dan gekookt. Als je het type hebt die de voorkeur geeft aan rundvlees, maar haat de smaak van het marinerende proces, dan houd je van het idee om je eigen rundvlees te grillen. De meest populaire bezuinigingen voor het grillen zijn ossenhaas, rok steak, flank steak, rosse tips en filet mignon. Elke vlees van vlees dat tussen drie en vijftien pond in gewicht is, is goed voor het grillen. Renderloin, ook bekend als ronde biefstuk, is erg populair onder de zuidelijke Verenigde Staten en Canada. Zijn zacht en heeft een zoete maar niet vette smaak die het geweldig maakt voor broodjes.

Bij het grillen van rundvlees korte ribbeeningen, rok steak, flank biefstuk en filet mignon vallen allemaal in deze categorie. Omdat elk van deze sneden klein zijn, koken ze snel en droog ze niet uit in het proces. Deze bezuinigingen van vlees maken grote hamburgerbroodjes of hotdogs, geserveerd naast steaks of kip.

Barbecue Ribs is een oud zomerrecept dat is nieuw leven ingeblazen met een geweldige draai. In plaats van het vlees in een pan te koken, zoals in het verleden, wordt de moderne barbecue-rib snel over gemiddeld warmte gekookt. Naast het snel worden gekookt, sluit deze methode ook af in de sappen van het vlees, waardoor het een sappige en zachte smaak is. Barbecueribben worden nu vaak gebruikt om barbecues broodjes te maken, maar u kunt ze op welke manier dan ook gebruiken.

Verrassend genoeg wordt Tri-Tip rundvlees-entrecoin nu beschouwd als meer voedzaam dan het traditionele witte vlees dat het vaakst werd gediend. Tri-tip rundvlees entreco is magerder en heeft meer smaak dan het traditionele witte vlees dat altijd werd geserveerd. Het mooie van deze tendenlige is dat het tot in de perfectie kan worden gegrild. Je kunt een simpele gerecht van tenderloin maken met een tomaat, ui, een beetje peper, sommige kruiden, een kleine olijfolie en een paar stukjes brood en worden geweldig, rijke rundvlees-sircoïne smaak die in je mond zal smelten. Het beste van alles, Tri-Tip Beef Sireoin wordt nu betaalbaarder dankzij de toegenomen vraag.

Andere goede bezuinigingen tot grill zijn onder meer: flank steak, schacht, ribeye, filet mignon en striplende. Natuurlijk kunt u altijd andere bezuinigingen gebruiken voor verschillende soorten recepten die vlees oproepen. Maar als je op zoek bent naar een geweldige maaltijd die veel smaak heeft en gezond is, overweeg dan om een van deze bezuinigingen te grillen. Het is absoluut een goed idee om gegrild vlees te gebruiken voor een grote verscheidenheid aan gerechten uit steaks tot hamburgers en hotdogs tot sandwiches om je familie gezond te houden, om te helpen beschermen tegen gemeenschappelijke ziekten zoals artritis en hartziekten, die vandaag nog steeds voorkomen.

Vind meer info: Cool To Meat You