Hoe een kogelboekje te starten

De eerste stap in het starten van uw kogeljournaal is beslissen over welk type tijdschrift u wilt. U kunt een traditionele notebook of zelfs een computerboekboek kiezen in combinatie met een leer- of metalen bindmiddelen. Veel mensen geven de voorkeur aan de elektronische stijl voor het nauw samenhouden van hun dagelijkse activiteiten, terwijl anderen zich meer comfortabel voelen met behulp van de meer traditionele stijlnotitieboekje en bindmiddel. Er zijn veel geweldige stijlen om uit te kiezen en als je eenmaal vestigt op een bepaalde manier om je dagboek op te slaan, ben je enthousiast om het te beginnen.

De tweede stap in het starten van een kogeljournaal is het kiezen van uw notebook en het starten van uw eerste journaalboeking. Dit is eigenlijk de gemakkelijkste stap, omdat u al de notebook hebt gekozen die u wilt gebruiken. U zult ook een goede dekking moeten kiezen om uw schrijven en bindmiddelen tegen beschadiging te beschermen.

Sommige mensen gebruiken liever een grote notebook, zodat ze ruimte hebben om grotere journaalboekingen te schrijven, maar als u zich meer op uw gemak voelt met behulp van kleinere notebooks, is dit absoluut iets om te overwegen.

De derde stap in je zoektocht om te leren hoe je een kogeljournaal kunt starten, is om een notebook en een of andere kleurrijke papier- of kaartvoorraad te krijgen om je planner te starten. Nadat u uw notebook en bindmiddelen hebt gekozen, bepaalt de derde stap wat u in uw kogeljournaal schrijft of typt. Je planner hoeft niets bijzonders te zijn, maar het zou op zijn minst een plek moeten hebben om eenvoudige aantekeningen over wat je aan het doen bent. Je kunt een paar regels per keer opslaan in je planner, dus je hoeft niet te blijven het toevoegen van pagina’s aan de notebook als je gaat.

De vierde stap bij het leren van een kogelboekje is beslissen wat u met uw notebook gaat doen als u aan de slag gaat. Als je wilt schrijven, dan wil je aan de slag met een notebook met rubberen inkt op de pagina of deksels, zodat je het met je mee kunt nemen waar je ook bent. U wilt ook een hoes krijgen die uw pagina’s tegen vloeistoffen beschermt, zodat ze intact blijven. Nadat u uw papieren hebt gekozen, is uw vierde stap beslissen waar u uw bullet-journaal zult maken.

Als u meteen met uw bullet-tijdschrift wilt beginnen, dan wilt u aan de slag met een planner met een zak of een buitenkap waarmee u uw notebook in kunt zetten. Als u ervoor kiest om een vulpen als uw gids te gebruiken, dan heb je een kleine vulpen nodig. Als u uw vinger als uw gids gaat gebruiken, dan heb je een vrij grote vulpen nodig.

Dit is slechts een snel overzicht van de manier waarop u uw eigen persoonlijke kogeljournalen kunt starten. Als u uw dagelijkse logboeken op een indexkaart houdt, kunt u elke daagse vermeldingen op één plek bijhouden. Je zult merken dat je je meer verbonden voelt met jezelf en de dingen die er om je heen gebeuren wanneer je een tijdschrift met dagelijkse logboeken gebruikt. Dus, als u op zoek bent naar een manier om een kogelboekje te starten, probeer dan een indexkaart en houdt u uw dagelijkse logboeken biJ

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op https://www.mylovelynotebook.nl/