Turbocharger TUNING – HOE REMAP Your Cars Turbochargers

Chiptuning van┬áChip Performance Motorchip Tuning is een populaire methode voor het wijzigen van uw voertuigenprestaties. Chip Tuning omvat het vervangen van een enkele component of verschillende componenten. Motorchip Tuning wordt vaak beschouwd als een Aftermarket Automotive-accessoire, zodat u uw voertuig niet legaal naar een monteur kunt nemen voor chiptuning, tenzij deze op maat is gemaakt. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige staten geen auto-modificaties toelaten, tenzij ze aangepast zijn. Dus, hoe is chiptuning en de prestaties van uw auto’s garantie?

Motorchip Tuning kan een erg leuke hobby zijn voor diegenen die genieten van sleutelen met motoren. Het is een relatief kleine modificatie die drastisch zal verbeteren zoals uw voertuig presteert. Dit toegevoegde vermogen kan echter ook de componenten van de motor duwen die buiten de normale stresscapaciteiten zijn. Als dit gebeurt, kan uw voertuig de engine oververhitting en / of ernstige burn-outs ervaren. Het risico van ernstige schade aan uw voertuig mag niet worden genegeerd, dus zorg ervoor dat u zorgvuldig al uw voertuigen installatie-documentatie volgt.

Wanneer u aftemt, is het waarschijnlijk dat u alle motoren van de motorenmotor met hoge prestatieverspanen vervangen.

Dit zal de prestaties van uw auto verbeteren. Hoewel, u zou merkt dat de symptomen van deze problemen niet zo ernstig zijn. U kunt bijvoorbeeld helemaal geen verlies van paardenkracht ervaren. Maar als u besluit om enkele van de prestatieverspanen te verwijderen, kunt u een afname van uw auto’s topsnelheid zien.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen hun auto’s afstemmen, is om het rijcomfort te verhogen. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het verbeteren van uw auto’s rijcomfort. Verhoogde inlaatluchtdruk, betere luchtstroom door het geluiddemper- en uitlaatsysteem, een agressievere inlaatafstemming, en het verlagen van de luchtdemper van de voorkant zal allemaal van invloed zijn op hoe comfortabel is. Als gevolg van het verbeteren van uw rijcomfort, ervaart u ook een betere benzineverbruik, die geld op gas bespaart en uw ROI verhoogt (rendement op investering). Ook, als u lange afstanden gaat reizen, kan een elektronische motorkit uw huidige brandstofverbruik verlagen.

Nog een reden waarom veel mensen chiptuning uitvoeren, is het vergroten van de stroomversterking van de turbocharged-motor. Turbo-motoren zijn over het algemeen krachtiger dan niet-turbocharge motoren. De toename van de stroom is een direct resultaat van het vergroten van de hoeveelheid lucht die in uw motor stroomt; Als gevolg hiervan zal uw auto in staat zijn om veel sneller te versnellen wanneer de turbolader aan de vergelijking wordt toegevoegd.

Een andere manier om de macht van uw auto te verhogen is door vervanging van turboarger uit te voeren. Opname van de gashendel kan ook de vermogensbehuizing van de Turbocharged-motor vergroten. Ook, als u op zoek bent om uw kracht te verhogen, zou u ernstig moeten beschouwen met het uitvoeren van een chip-tune. Je kunt de vele verschillende programma’s vinden die je helpen met dit proces online.

Benieuwd wat chiptuning van Chip Performance voor uw voertuig kan betekenen?