Zet bestanden veilig over: 3 beste computerprogramma`s voor jullie delen van bestanden voor pc

U kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor je computer kan moeilijk bedragen. Moderne overvloed biedt echter veel oplossingen. In die artikel leert u hoe u dezelfde programma kiest om bestanden naar je computer met te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u moet zoeken plus welke wanneer de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een aardig https://nl.dataroom-providers.org/ -programma aan het casino overzetten met bestanden te kiezen, zouden u aan verschillende kenmerken letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het eerste dat bij je opkomt. We willen niet dit persoonsgegevens in handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Alle -services dit in dit artikel worden beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw bureaus geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is beslist onderwerp voordat een apart artikel, enig laat u de dichtbij specialist is.

Gemak

Deze is dezelfde van de leidend factoren bij het kiezen met een -platform. Deze omvatten functies dit het bestaat van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

De gemak van het opslaan van bestanden – het moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Potentie om documenten rechtstreeks in de repository erbij creëren. Vanwege dit te doen, worden meestal aanvullende diensten geïntegreerd.

Jullie moet volledige controle beschikken over jullie verzenden of ontvangen betreffende bestanden.

Als het bestand kan word bewerkt, zou het jullie geschiedenis met het opereren zijn.

Het is geweldig als er met de pc-versie ook absoluut mobiele versie komt.

Bevelen

Iedereen wil het beste tarief accepteren met betere prijs en niet te veelvuldig betalen aan wat je niet van plan voorkomen te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft gekregen en enig niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het bleek dat datgene cijfer toch wel anders zijn in opslagservices. Terwijl sommige het toestaan vanwege bestanden betreffende 250 Gb of langere te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service van Apple zijn beschikbaar voor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een geheel van alle Apple-services, deze niet alleen cloudopslag omvat, maar bovendien Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het voornaamste voordeel bestaat de express synchronisatie betreffende bestanden op alle iphone 4, waardoor zijkant snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het platform kan overigens dienen mits een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te benutten om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven bij gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit zullen winstgevend bestaan.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft vaak coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en zeker duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer van onboarding in de applicaties bij dit artikel.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te opereren in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en de prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden bovendien zien in de map waarmee ze zijn voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt deel uit betreffende het Google-systeem, wat dus snelle en gemakkelijke into met zijn andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.