Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet? De meeste mensen hebben gehoord van de nieuwe woede in diëten – het Atkins-dieet. Hoewel er veel mensen zijn die het hebben geprobeerd, kunnen ze niet allemaal de strikte richtlijnen van koolhydraatarme volgen. Hoewel koolhydraatarme diëten u kunnen helpen af te vallen, hebben ze soms een slechte bijwerking, ze zorgen ervoor dat uw lichaam in hongermodus gaat en kunnen ernstige schade aan uw organen veroorzaken. Dit is de reden waarom de meeste mensen de neiging hebben om te willen weten hoe ik een ketogeen dieet gebruik?

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Een gezond dieet moet bestaan uit gezonde vetten, gezonde eiwitten en gezonde koolhydraten. Als je gezond vet eet, kun je meer vet verbranden en daardoor je spiermassa terugkrijgen, wat je metabolisme zal verbeteren keto dieet ervaringen forum. Gezonde eiwitten zoals vis en magere zuivelproducten zijn de beste keuze. Noten zitten vol gezonde vetten en eiwitten, maar bevatten ook relatief weinig koolhydraten. Noten zijn ook rijk aan essentiële mineralen zoals ijzer, zink, koper en magnesium, terwijl ze bijna geen koolhydraten bevatten.

Om de beste resultaten uit een dieet te halen, moet u een breed scala aan gezonde voedingsmiddelen eten en deze combineren met dagelijkse lichaamsbeweging. Zelfs als u vlees eet, vergeet dan niet om magere stukken vlees, kip of vis te eten. Naast vlees moet u veel groenten, fruit, zaden, noten en peulvruchten toevoegen. De reden waarom de meeste diëten falen, is omdat mensen de neiging hebben om voedsel te eten dat voornamelijk bestaat uit slechte koolhydraten, verwerkte suikers en verzadigd vet in plaats van gezond vet. Door dit soort voedsel te eten, kun je zien waarom zoveel mensen niet kunnen afvallen tijdens een dieet, omdat ze zichzelf letterlijk uithongeren tijdens het eten van voedsel dat veel calorieën bevat.

Klik hier om meer te lezen: HetKetogeendieet.nl