Wat is dat? Een auto-chip

Wat is dat? Een auto chipping stone? Nee, het is niet het soort speelgoed dat je kinderen op de vloer van je garage spelen. In plaats daarvan is het een apparaat dat wordt gebruikt om kentekenplaten af te schappen. Je zult ook horen dat mensen er naar verwijzen als een kentekenlezer en een chipper. Het apparaat wordt meestal gebruikt door politie-, noodsituatie medische diensten en bounty jagers.

Het is een platte bedscanner die signalen van kentekenplaten opneemt. Het draagt ze vervolgens over naar een computer die de informatie opslaat. Vanaf daar verwerkt de computer de gegevens en wat wordt weergegeven, is wat u op het scherm ziet.

Het bevat meestal basisinformatie zoals het nummer van de kentekenplaat, staat het in, en welk type voertuig het is (d.w.z. vrachtwagen of SUV). Sommige apparaten zullen zelfs het nummer op uw scherm voor u afdrukken.

Dus nu komen we bij het echt interessante onderdeel; Veel mensen worden in de war door auto-chippingstenen omdat ze geen idee hebben wat ze zijn. Voor het grootste deel worden ze gebruikt in combinatie met een autoregistratiescanner. In feite wordt een chipper gebruikt om op de kenteken op de kenteken te chippen om toegang te bieden tot de stuurprogramma’s die op het bord bevindt.

Het probleem met een deel van de leesplaatlezers / scanners die vandaag in gebruik zijn, is het feit dat veel van hen een hit en run of een run nodig hebben om te werken. Hoewel dit mogelijk niet als een grote deal in bepaalde toestanden (zoals Californië) kan worden beschouwd, kan het zeker één worden als u vastzit achter een ander voertuig. Dit is waar een chipper in het spel komt.

Hoe een chipper precies werkt, is afhankelijk van de voorwaarden waaronder het wordt gebruikt. Als je vastzit in een haast, met andere auto’s die aan je kant komen of aan je kant van de weg gaan, kun je ervoor kiezen om een hand van het chipping-steen te gebruiken. In essentie, wanneer de steen wordt ingepakt, zal het een klein gat creëren in wat je rijdt en als de auto nadert, maakt het het gat groter (of kleiner). De auto die je raakt (of, in het geval van een hand gehouden chipping stone, de bestuurder van de volgende auto) zal in staat zijn om recht door het gat gemaakt te zien, hopelijk het aan de veiligheid brengen.

Wat is dat? Misschien vraag je je af waarom een chipping-steen belangrijk is. Welnu, omdat het bewijs toont van wie de auto bezit zonder de behoefte aan een kentekenplaat. Simpel gezegd: het helpt wetshandhavingsfunctionarissen om hun zaak bij te houden! Als je daarnaast een andere auto zou raken tijdens het rijden, zonder een kenteken te hebben, zou het moeilijk zijn om eigendom te bewijzen, wat deze zelfverwante stuurprogramma’s is wanhopig nodig.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl